Verkoop

Verkopen van uw woning

Verkopen van een woning kan iedereen doen. De een is daarvoor opgeleid, de ander heeft een handelsgeest, de derde is gewoon zelfbewust. Maar waar het op aankomt is dat uw woning op een zo voordelig mogelijke wijze in de belangstelling komt te staan en daardoor kijkers en potentiële kopers trekt die uw woning willen bezichtigen en een bod willen doen.

De taak van de makelaar is dus om uw belangen zo goed mogelijk te dienen. Die de woning goed kan inventariseren, alle kenmerken en dus ook de verkoopkansen weet te benutten, de vraagprijs en laatprijs, dus de prijs waarvoor u het kan verkopen, goed in weet in te schatten. Alle benodigde papieren, berichten en brochures weet te maken. Dus uw woning zo goed mogelijk aan de man/vrouw zal brengen.

Die een goede website heeft; een goede doorlink naar diverse huizen verzamelsite, zoals VBO, huislijn, funda,e.d.; uw woning op marktplaats wil zetten; uw recreatiewoning op de recreatiesites weet te plaatsen; uw woning op facebook of andere sociale media’s zet; actief is met zijn prospect bestand; de woning bij de collega makelaars onder de aandacht brengt; regelmatig zijn zoekers bestand op de hoogte brengt van het aanbod; uw woning in uw woonomgeving weet aan te bevelen. Boswoningen wil u daarbij graag helpen. Maak een vrijblijvende afspraak, waarin u geheel wordt ingelicht over de verkoopkansen van uw woning.  

Neem contact met ons op