Aankoop

Heeft u uw droomhuis gevonden? Of kunt u wel wat hulp gebruiken bij het vinden van een (recreatie) woning? Neem dan nu contact met ons op om een afspraak te maken. Wij zijn zowel uw persoonlijke begeleiders als zakelijke onderhandelaars.

Het kopen van een woning of vakantiehuis is in de meeste gevallen gebaseerd op emotie. Een zakelijke begeleiding en de juiste waardering van het onroerend goed is van groot belang! Wij zijn deskundig, hebben veel ervaring en kennis van de woningmarkt in onze provincie.

 

Als aankoopmakelaar bieden wij u alle diensten aan die tot ons takenpakket behoren.

 • Tweede bezichtiging 
  Op het moment dat u een woning bezichtigd heeft en hierin geïnteresseerd bent, schakelt u ons in.        In overleg met u en de verkoper/verkopende makelaar, wordt een datum voor de tweede bezichtiging afgesproken. Wij verzorgen onder andere de inspectie, de waardebepaling en een compleet vooronderzoek. Ook kunnen wij u vertellen of het laten uitvoeren van een bouwtechnische keuring al dan niet aan te bevelen is.
 • Onderhandeling 
  Doordat wij beroepshalve veel ervaring hebben met onderhandelen, weten wij waar wij rekening mee moet houden wat betreft de onderhandelingsvoorwaarden en de prijs. Daarbij natuurlijk ook de onderhandelingen van de voorwaarden, oplevertermijn, enz.
 • Koopakte 
  Indien u besluit de woning te kopen, moet er een koopakte worden opgesteld. Hierin worden gemaakte afspraken vastgelegd (koopsom, leveringsdatum, enz.). In de meeste gevallen wordt deze opgesteld door de verkoopmakelaar. Wij controleren voor u of de gemaakte afspraken correct zijn vastgelegd en zorgen ervoor dat uw belangen compleet worden omschreven. Heeft de verkopende partij geen makelaar, dan kunnen wij het koopcontract samen met u opstellen.
 • Notariële begeleiding 
  Wij verstrekken de notaris de benodigde gegevens voor het opstellen van een leveringsakte. Zowel deze akte als de nota van afrekening worden gecontroleerd. Ook bij het ondertekenen van de leveringsakte zijn wij natuurlijk aanwezig.

 

Ook voor de aankoopbegeleiding van uw tweede thuis bent u bij ons aan het juiste adres. 

 

Neem contact met ons op